Manises comença el procés de neteja específica dels carrers

624

Amb l'objectiu de tindre una Manises més neta i agradable, la Regidoria de Medi Ambient ha començat el procés de neteja específica d'orins i taques dels carrers de tot el municipi. Aquestes neteges començaren pel barri de la Finca Roja després d'escoltar els problemes i les propostes dels veïns i veïnes d'aquesta zona.

Es tracta d'unes neteges específiques per a eliminar les taques d'orins dels cantons, façanes, fanals i mobiliari públic que donen una imatge de brutícia que l'Ajuntament de Manises vol evitar. Una labor que necessita també la col·laboració de tots els veïns i veïnes perquè els carrers de Manises es mantinguen nets.

El procediment és lent, ja que les taques s'han de netejar de manera individual, impregnant-les d'un producte desinfectant primer, per després realitzar un rentat i aclarit. Aquest procés suposarà un gran esforç econòmic, de recursos logístics i de personal per al Consistori maniser.

El regidor de Medi Ambient, Rafael Mercader, ha afirmat que “el compromís d'aquest equip de govern en tindre una Manises més neta i saludable ens ha portat a realitzar aquestes neteges específiques al llarg de tot el municipi, les quals necessitaran un gran esforç, però que sense dubte milloraran la imatge de la nostra ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.