Manises finalitza la primera part del pla d’eficiència energètica amb un estalvi del 30% del consum energètic

0
156

enllumenat-publicL’Ajuntament de Manises ha finalitzat la primera de les tres fases que composen el pla d’eficiència energètica que va començar al mes de març i que inclou la zona del nucli urbà de la ciutat de Manises.

Aquesta primera fase ha suposat per a la ciutat de Manises un estalvi del 30% del consum energètic, el equivalent en diners a uns 180.000 euros. Per tal d’aconseguir aquest estalvi s’ha adequat l’enllumenat públic i d’edificis municipals i col·legis als estàndards que proposa la UE i s’ha implantat un sistema de control individual en cada farola segons el moment del dia.

Altre dels beneficis de la implantació d’aquest pla és la reducció de l’emissió de CO2 que forma part d’un dels objectius del pla de lluita contra el canvi climàtic de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises.

El regidor de l’àrea Rafael Mercader, ha remarcat que “pròximament començarà la segona fase d’aquest pla d’eficiència energètica en la qual estaran incloses altres zones situades al llarg de la ciutat”.

“Aquest estalvi energètic forma part del compromís amb la ciutadania que es va adquirir per part dels quatre partits que conformen l’actual govern municipal”, ha destacat el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here