L’ajuntament de Manises tramitarà determinats procediments de la DGT

598

L’ajuntament de Manises s’ha adherit al conveni de col·laboració que van subscriure en 2006 l’Organisme Autònom Prefectura Central de Transit i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Gràcies a aquesta adhesió Manises ofereix la possibilitat als seus ciutadans d’estalviar temps i desplaçaments a l’hora de tramitar determinats procediments que fins ara només poden realitzar-se desplaçant-se a la Prefectura Central de Trànsit.

Manises. Ayuntamiento

Les gestions que es podran tramitar són la comunicació de canvi de domicili en el permís de conducció, els duplicats del permís de circulació per canvi de domicili, els duplicats del permís de circulació i/o conducció per adaptació del nom al valencià i les baixes definitives de turismes i furgonetes de més de 15 anys des de la seua matriculació a Espanya (excepte camions, autobusos, motocicletes, ciclomotors i vehicles especials).

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez Liébana, ha afirmat que el més destacable és el fet de poder gestionar des de l’Ajuntament les baixes definitives de vehicles antics “ja que és relativament freqüent la presència de vehicles d’aquestes característiques que figuren com a actius en els registres públics i la tramitació de la baixes sol ser un problema per als titulars”.

L’ajuntament considera molt favorable l’adhesió al Conveni subscrit entre la FEMP i la DGT ja que amb el seu desenvolupament i la consegüent assumpció d’aquests tràmits, afavoreix als ciutadans de Manises en evitar-los desplaçaments a la seu de Trànsit, despeses de gestoria, i pèrdua de temps, contribuint així a millorar les relacions entre ciutadà i administració.

Els tràmits que es podran realitzar des de l’Ajuntament són, en tots els casos, gratuïts per al ciutadà, no havent d’abonar cap tipus de taxa pels mateixos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.