Loles Ripoll recull en un temps rècord els avals necessaris per a presentar-se a les primàries de Compromís

614

Paterna. Compromis per Paterna. Loles Ripoll

La portaveu local de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha aconseguit reunir els avals necessaris per tal de poder-se presentar en les Primàries de Compromís per a poder estar en la llista que la formació vol presentar per a les properes eleccions europees.

Ripoll, molt agraïda a totes les persones que l’han avalat com a pre-candidata, afirma que “Europa necessita un canvi social on prime el benestar de la ciutadania per damunt de les polítiques austericides, individualistes i injustes que ara mateix existeixen en l’àmbit europeu”.

Ripoll explica que “és molt urgent canviar les polítiques. Hem de transformar la crisi en una oportunitat per a prendre un camí legítim i sostenible. La Unió Europea ha de ser més democràtica, socialment justa i cohesionada. Per això, la nostra aposta pel valencianisme, la democràcia al servei de les persones, la justícia social i la sostenibilitat ecològica, ens obliguen a presentar una proposta electoral que permeta traslladar a l’àmbit europeu aquests plantejaments que cada vegada comparteix mes gent”.

Loles Ripoll, infermera a urgències pediàtriques de l’hospital La Fe, és actualment la portaveu local de Compromís a Paterna, triada per l’Assemblea Local, i és representant al Consell de Compromís. Ha representat a Compromís en dos Conferències Internacionals de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO). A més a més, és membre de la Comissió Executiva Local de Compromís a Paterna, municipi on ha sigut regidora i portaveu del grup municipal, des de 2007 fins a maig de 2013. També perteneix a Iniciativa del País Valencià (IdPV) i forma part de la seua Comissió Executiva i la Mesa Nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.