Les previsions meteorològiques obliguen a ajornar les activitats a l'aire lliure de la V setmana de la Llengua a Torrent

28

Ja ha donat inici la V Edició de la Setmana de la Llengua, impulsada per l'Ajuntament de Torrent amb l'objectiu de promocionar i posar en valor les expressions artístiques en valencià.

setmana de la llengua de Torrent cinema en valenciàEls actes han començat este dimarts 26 d'abril amb la projecció de Els Croods: una nova era en la Sala d'actes de l'edifici consistorial, una sessió de cinema ideada perquè els xiquets i xiquetes de la ciutat puguen gaudir d'una peça audiovisual completament en valencià.

Premis Literaris Ciutat de Torrent

Així mateix, la programació continua a la Sala d'actes de la Casa de la Cultura, amb la presentació dels llibres guardonats en els Premis Literaris Ciutat de Torrent, que enguany han recaigut en Magda Añon, guanyadora del XIX Premi de Narrativa Juvenil amb l'obra Otranto, i Jesús Girón, vencedor del XII Premi de Poesia amb Prèclum. D'aquesta manera, una vegada més, la ciutat de Torrent reconeix i distingeix als autors i autores locals la labor que realitzen per a promoure l'escriptura en el nostre idioma, a més del seu treball per a enriquir la cultura valenciana.

D'altra banda, cal destacar que, a causa de les previsions meteorològiques per al dimecres 27 i el dijous 28 d'abril, s'ha decidit ajornar les activitats a l'aire lliure programades per a aquestes jornades a la setmana que ve, en una data que es concretarà en els pròxims dies.

No obstant això, es manté la sessió de contacontes familiar Contes i poemes per a infants de zero a noranta anys a càrrec de l’Argila presenta, que se celebrarà demà, dimecres 27 d'abril, a les 18h en el nou centre de lectura de Parc Central.

El punt i final a la V Edició de la Setmana de la Llengua arribarà el divendres 29 d'abril, a les 19 hores a la Casa de la Cultura, amb la sessió de cinema 'Coses a fer abans de morir', que consistirà en la projecció del film i el posterior col·loqui amb la directora de la pel·lícula, Cristina Fernández, i la productora, Lorena Torres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.