L’equip de rodatge de ‘Formentera Lady’ revoluciona Meliana el Dijous Sant

0
442

El primer dia festiu de la Setmana Santa, el Dijous Sant, Meliana va viure una xicoteta revolució en esdevenir plató de cinema per al rodatge d’algunes escenes de la pel·lícula del director alcoià Pau Durà i protagonitzada per l’actor José Sacristán.

Segons explica l’alcalde, Josep Riera, “concretament han sigut dos les localitzacions triades per la producció de la pel·lícula, una alqueria enmig de l’horta a l’entorn del palauetde Nolla i el forn Vell, un forn tradicional tot just al costat de l’Ajuntament”. El rodatge de les diferents escenes es va realitzar en un sol dia.

Per tal de no interferir en el bon desenrotllament de la gravació, s’ha evitat fer-ne difusió prèvia. Tot i això, com incidix el màxim responsable, “només el desplegament de tot l’equip va generar molta expectació i, finalitzat ja el rodatge, ha tingut molta repercussió en les xarxes socials i ha sigut motiu de satisfacció entre la població”. Els veïns i les veïnes de les zones de rodatge i les propietàries dels immobles on s’ha rodat van viure els treballs amb curiositat i interés i, fins i tot, vam poder fotografiar-se amb el conjunt de protagonistes, especialment amb el director i José Sacristán.

Meliana s’afig així al conjunt de ciutats on ja s’han rodat diferents escenes d’esta pel·lícula que es podrà vore a les sales d’ací a un any. Ciutats com ara Dénia, València, Barcelona i, evidentment, l’illa de Formentera. En este sentit, Riera manifesta que “des de l’Ajuntament estem oberts a este tipus d’iniciatives. De fet, en poc temps ja hem col·laborat amb una empresa de publicitat per a una sessió fotogràfica a l’interior del palauet de Nolla per a l’edició d’un catàleg de llums de l’empresa valenciana Luzifer, LZF lumps; el rodatge a la platja de Meliana d’un espot publicitari de Vodafone Holanda; i, ara, la pel·lícula”.

Amb esta finalitat, l’Ajuntament ha facilitat la tramitació, els espais, la senyalització o altres necessitats complementàries. En esta ocasió, el Centre Cultural Rausell -l’antic conservatori- ha servit de centre logístic de tot l’equip de rodatge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here