L’equip de Govern de Manises aposta per les instal·lacions esportives i els parcs i jardins en els pressupostos de 2020

774

El Govern municipal de Manises (APM-Compromís i Podem) debat amb els partits de l’oposició els comptes per al proper exercici de cara a aprovar-los abans que es tanque l’any. Un esborrany de pressupostos que s’apropa als 27 milions d’euros (26.868.000, concretament) i que té un increment del 2 % respecte a les xifres de l’any que ara s’acaba.

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez (APM-Compromís), afirma que “els pressupostos contemplen 975.000 euros en el capítol d’inversions dels quals bona part d’ells aniran destinats a les millores en les instal·lacions esportives, els parcs i jardins i els edificis públics del municipi”.

Jesús Borràs i Sanchis, alcalde de Manises, ha explicat que el compromís del govern és que “del superàvit del 2019 es canvie, entre d’altres, la gespa de dos dels camps de futbol del poliesportiu municipal i del remanent -també de 2019- es contruisca una nova piscina descoberta i es realitzen millores en el trinquet”. Totes aquestes iniciatives s’estan raonant ara amb la resta de forces polítiques de l’hemicicle municipal.

Fa ara dues setmanes que l’equip de Govern va lliurar els pressupostos als diferents partits de l’oposició perquè els estudiaren. Ja s’ha realitzat una primera ronda de contactes perquè cada grup polític opine sobre les xifres presentades. Aquesta setmana hi haurà una nova reunió amb PP, PSOE, Ciudadanos i Vox per negociar l’aprovació dels presssupostos en un ple extraordinari que se celebrarà amb quasi tota seguretat abans de les vacances de Nadal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.