L’assemblea de Compromís per Paterna decideix ‘rescatar’ l’Acord del Batà tot i el cessament del seu assessor per l'alcalde

852

Compromís per Paterna va celebrar ahir de vesprada una assemblea amb els seus militants on es va decidir, per unanimitat, treballar per mantindre el pacte de Govern amb el PSPV “per responsabilitat amb la ciutadania paternera”.

Tot i així, continuen demanant als socialistes una “explicació” a les reaccions i declaracions d’els últims dies, especialment, del cessament d’un del assessors de Compromís mitjançant un decret de l’alcalde, Juan Antonio Sagredo, signalt el 31 de juliol i del que, segons la coalició, no tenien cap informació previa.

De fet, aquest cessament havia suposat un canvi notable en l'actitud 'conciliadora' que Compromís va mostrar el divendres passat després de la Junta de Govern. El cessament de l'assesor del grup el dilluns per decret d'Alcaldia va provocar que Compromís es mostrara molt reticent a acceptar la invitació a conversar feta pels socialistes.

I tot i la decisió de l'assemblea d'ahir, el grup d'esquerres va a continuar demanant una explicació a l'alcalde sobre aquesta qüestió en particular si el PSPV vol realment soterrar la destral de guerra i signar la pau amb els seus socis de Govern per tal d'aprovar els pressupostos de 2018.

“Hem decidit rescatar l’Acord del Batà i, per responsabilitat amb la ciutadania paternera, continuar amb la tasca de govern en les àrees on estem governant tal i com ens ho han transmès els veïns i veïnes del poble”, ha explicat la portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll.

Ahir de vesprada els i les militants de Compromís per Paterna han estat informats sobre la situació que ara mateix viu el grup municipal de la coalició al govern amb el PSOE després de les declaracions i actuacions de l’alcalde els últims dies i “la crisi creada per estes accions que pareixen estar dirigides a trencar el pacte unilateralment per la seua part”, assenyalen des de Compromís.

Després del debat corresponent, on totes i tots els presents han tingut l’oportunitat de participar, els militants han decidit per unanimitat la continuïtat de Compromís per Paterna al pacte amb el partit socialista i Paterna Sí Pot i continuar, per tant, en la tasca que els regidors i regidores de la coalició porten realitzant des de la seua entrada al Govern municipal.

“Tenim clar que per responsabilitat hem de continuar en la tasca a les àrees on estem treballant, així ens on han transmès els veïns i veïnes de Paterma que sí valoren positivament el nostre treball”, ha declarat Ripoll.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.