L'EMAT mostra en 'Estudis d'art' el lloc de treball de 63 artistes inclós el torrentí Vicent Ortí

445

L’Espai Metropolità d’Art de Torrent ha inaugurat Estudis d’art, una exposició que mostra el lloc de treball de diferents artistes i que està composta per un total de 63 obres. Entre tots els elegits, hi ha 45 creadors valencians, com Carmen Calvo,  Manuel Boix, Genovés, Miquel Navarro, Francisca Mompó i Andreu Alfaro, entre altres. A més, com a proposta de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, s’hi ha incorporat també l’artista torrentí Vicent Ortí.

Art1 (1)

L’exposició conté 45 fotografies de gran format amb una explicació dels comissaris de l’exposició, Jesús Císcar i Martí Domínguez. Ells han viatjat durant cinc anys per diversos tallers creatius amb material gràfic i reportatge escrit. Martí Domínguez afirma que “molt sovint el taller, l’estudi del creador, és una projecció més del seu art, de la seua personalitat creativa”.

El regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, ha declarat que “esta és probablement una de les convocatòries sensorials més completes que han visitat l’EMAT perquè se’ns ofereix, per cada autor, un triple parany sensorial: les entrevistes personals als artistes, la captura fotogràfica de l’entorn en gran format i l’obra artística en diferents disciplines present a l’EMAT. I es fa vertebrant, visitant comarques, pobles i viles on els artistes ens han obert, de bat a bat, les portes dels seus estudis”.

Aquesta mostra arriba fins a les terrasses de l’EMAT per a impulsar l’interès de la ciutadania per l’art i ofereix un ambient obert a que la gent gaudisca de l’art a l’aire lliure. Una oportunitat que estarà present per a tots fins el dia 3 de juny.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.