Inicio En Valencià L’Alcúdia de Crespins posa en marxa el Pla Endavant amb l’Ocupació

L’Alcúdia de Crespins posa en marxa el Pla Endavant amb l’Ocupació

0

Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins el passat divendres es va iniciar el Pla Endavant amb l’Ocupació dotat amb 100.000 € destinats per impulsar l’ocupació local.

D’una banda s’han oferit 10 beques formatives destinades a joves majors de 18 anys que cursen titulacions universitàries o cicles formatius. El programa es durà a terme durant els mesos de juliol i agost, amb una jornada de 20 hores setmanals i amb una remuneració de 600 € mensuals. A les 10 becades se’ls ha assignat una tasca diferent ajustant-se el màxim possible a la formació de cadascuna. Entre les diferents àrees d’àmbit local s’inclouen l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Estiu i el taller per a persones grans. El Regidor d´Ocupació, Pedro Garcia Leon, espera que aquestes beques siguen d´ajuda i de formació a les beneficiaries.

D’altra banda, també dins del Pla Endavant amb l´Ocupació, des de hui s’incorporen a la Brigada Municipal 12 treballadors/res. Han sigut seleccionats mitjançant les bosses d´ocupació municipals per tal de millorar àrees dels Serveis Municipals. Els beneficiats/des cobriran diferents tasques de manteniment a la zona que se’ls haja atribuït. Tres d’ells s’encarregaran del Poliesportiu Municipal; dos, del Riu Nou; tres, dels serveis de neteja viària; una, del cementeri i finalment, una, obres públiques. L´alcalde, Roberto Granero, manifesta el compromís amb la creació de nous llocs de treball dins del Pla Endavant, havent triplicat l´import dels Plans d´ocupació anteriors.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.