L’Ajuntament Silla rendeix comptes de les despeses de les festes patronals de 2013

421

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Silla ha iniciat les festes patronals informant sobre la despesa que s’ha dut a terme per a 2013, assegurant que tot i que enguany s’ha aconseguit un important estalvi, contant amb un pressupost de 30.000 euros per a tot l’any, s’ha mantingut el nivell de les festes.

En aquest sentit, la regidora de Festes, Amanda Garrido, ha volgut destacar l’esforç realitzat pel Consistori per tal de reduir el deute, mentre es manté “l'aposta per continuar oferint als nostres veïns unes festes dignes”.

Sobre les partides, Garrido ha explicar que són les mateixes que l’any anterior, però amb una reducció de les despeses gràcies “a les negociacions constants, tant amb les entitats organitzadores dels distints actes festius com amb les empreses proveïdores de l'Ajuntament”.

Així, ha explicat la regidora, de la despesa pressupostada el 2010 i 2011 de 155.000 euros, s’ha reduït en el  2012 a 40.000 euros, i enguany a 30.000 euros respecte al 2011.

Garrido ha conclòs que “som conscients que la situació és molt complicada, però estos moments són necessaris per a la gent i per al poble, que puga disfrutar més que siga dels actes mes representatius de les nostres tradicions i cultura. Sabem que són unes festes més austeres, però igual de dignes” i amb una oferta variada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.