L’Ajuntament de Paiporta i les forces de seguretat coordinen l’operatiu de les Festes Populars

739

L’Ajuntament de Paiporta es va reunir amb les forces de seguretat de Paiporta (Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil) amb l’objectiu de coordinar les actuacions per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament de les Festes Populars que comencen el dia 10 d’agost.

A l’assemblea hi participaren el regidor de Cultura, Alberto Torralba, la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, i la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, així com altres membres de l'equip de Govern. A més, la reunió va comptar amb el tècnic de Cultura, l’equip d’ESPAI els enginyers municipals, la brigada d’obres i les tècniques de l’Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i Igualtat.

A la reunió es prengueren mesures al voltant d’alguns temes que es tracten anualment amb motiu de les Festes Populars, com recursos tècnics d’enllumenat o de muntatge de festes i neteja del poble. Com a novetat, enguany s’inclou l’establiment dels punts violeta per a previndre la violència sexista contra les dones durant les festes, gràcies a la recent inclusió de l’àrea de Benestar Social a les accions de coordinació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.