L’Ajuntament de Catarroja reurbanitza el carrer de la Reina i el seu entorn recuperant l’empedrat històric

820

L’Ajuntament de Catarroja reurbanitzarà el carrer de la Reina i el seu entorn per reforçar l’eix que connecta l’estació de tren amb l’avinguda de la Diputació i la Universitat La Florida. L’objectiu és millorar l’accés per als nombrosos vianants que fan este recorregut a diari.

La intervenció recuperarà l’empedrat del carrer, que havia sigut asfaltat per damunt, el que retornarà al carrer el seu aspecte històric i, al mateix, temps reduirà el trànsit de cotxes. Així, es millorarà l’accés al carrer de la Reina i l’entorn per a vianants i bicicletes.

Les reurbanitzacions, que ja són una realitat al carrer Sant Pere i el carrer Doctor Moliner, afectarà al carrer de la Reina, Juan Domingo i Salvador Giner. Junt amb la reforma de l’Avinguda de la Diputació, l’artèria cultural de Catarroja, esta intervenció pretén crear un eix que travesse la localitat d’est a oest accessible per als vianants amb un trànsit rodat de menor intensitat.

A més, des del carrer Salvador Giner fins a l’estació de tren i la Ronda Est es plantaran arbres per reverdir i donar més ombra a la zona.

Aposta per la mobilitat plural

L’afluència de vianants a la zona és important, sobretot, tenint en compte que molts estudiants acudeixen a diari en tren a Catarroja per a desplaçar-se a la Universitat de la Florida, així com moltes veïnes i veïns que també accedeixen tots els dies a l’estació.

Per a Martí Raga, regidor d’Urbanisme, “les obres són el resultat de la nostra aposta per la mobilitat plural”. “Pretenem que les persones que van a peu puguen fer este recorregut en un entorn de trànsit pacificat sense problemes”, ha explicat. “Volem crear un eix que recórrega el poble i permeta als vianants caminar segurs sense tindre que estar pendents del trànsit”, declara.

Després de l’estiu també es reduirà el trànsit al carrer Paluzié. “Atendre les demandes dels catarrogins per millorar les vies públiques i solucionar els problemes que tinguen és una prioritat per a la corporació municipal”, ha expressat Raga.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.