Alaquàs inverteix més de 50.000 euros en l'eliminació de barreres arquitectòniques en diferents carrers del municipi

776

L’Ajuntament d’Alaquàs està treballant en la reposició i rebaixos de les voreres amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat en diferents trams i encreuaments de la via pública. Continuar fent d’Alaquàs un poble accessible sense barreres arquitectòniques i amb qualitat de vida per a tots els veïns i veïnes és l’objectiu prioritari d’aquesta actuació urbanística que està duguent a terme l’Ajuntament d’Alaquàs en aquestes setmanes.

El Consistori ha iniciat els treballs d’eliminació de barreres arquitectòniques en diferents carrers del municipi. L’obra, que corre a càrrec del Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València i compta amb una inversió de 50.000 euros, consisteix en la reposició de les voreres així com en treballs de rebaix de voreres en diferents trams i encreuaments de vies públiques.

Els carrers en els quals s’està actuant són: Sant Joan de Ribera, Pare León, Santa Creu, Antonio Machado, Picanya, Camí Fondo, Xirivella, Bonavista, Maulets, Alacant, Cervantes, Alcoi, Castell, Benito Montalt Martínez, Andalusia, Buenos Aires, Antonia María de Oviedo, Perolers, Vicent Andrés Estellés, Majòlica i Avinguda General Palafox.

Aquesta iniciativa respon a un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs després d’escoltar les necessitats dels veïns i veïnes i a una moció aprovada per unanimitat de la Corporació Municipal a instàncies del grup Canviem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.