Rafelbunyol aprova una baixada del 45% en els preus de l’EPA i la gratuïtat en alguns casos

734

El ple de l'Ajuntament va aprovar el dilluns per unanimitat la baixada dels preus de l'EPA i la gratuïtat de la formació en alguns casos. El curs 2017-2018, en l'Escola d’ Adults de Rafelbunyol, vindrà acompanyat d'una baixada en els preus d'un 45% en la majoria dels casos. Un descens en el cost de la formació al que s'uneix la gratuïtat de les assignatures de l'ensenyament obligatori com és el cas del curs de graduat escolar.

A més, s'establirà un sistema de beques o exempcions basat en funció de la capacitat social de les persones, aplicant els nous criteris establits en l'Ordenança General d'Ajudes d'Emergència Social.

És un orgull poder presentar aquesta proposta de modificació de preus públics per al curs 2017-2018. Estem molt contents de poder proposar aquesta baixada de preus, garantint així un servei públic essencial com és l'Educació de la nostra ciutadania” assegurava Fran López, alcalde de Rafelbunyol, durant la presentació d'aquesta proposta en el ple.

El reconeixement amb anterioritat, en el ple de l'Ajuntament, de l'Educació, en concret la formació per a Adults, com un servei bàsic i necessari ha possibilitat que ara es puga declarar el servei de l'Escola d'Adults com d'interès públic i prioritari el que permet al Consistori fer front al possible dèficit generat de la diferència del cost del servei no cobert pel nou preu públic aprovat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.