La Unió Musical d’Alaquàs rep la Medalla d’Or de la ciutat d’Alaquàs

370

Alaquas_Unio_Musical_Medalla_oro_ciudad_Alaquas

La Unió Musical d’Alaquàs va rebre el passat dissabte 17 de maig la Medalla d’Or de la ciutat d’Alaquàs. Una distinció municipal atorgada per l’Ajuntament d’Alaquàs per reconèixer  el treball i la col·laboració prestada per aquesta entitat en la contribució de la vida cultural i social del poble.

L’atorgament del que és un dels reconeixements més importants per a Alaquàs es produeix arran d’una Moció d’Alcaldia aprobada per tots els grups polítics el passat mes de febrer de 2011 a través de la qual es destaca la intensa activitat de la Unió Musical d’Alaquàs així com el seu “compromís i el seu bon fer”.

La col·laboració entre la UMA i l’Ajuntament d’Alaquàs ha estat molt intensa des de la creació de la institució l’any 1950. Les diferents corporacions municipals sempre han trobat en l’entitat un col·lectiu disposat a treballar per la cultura i la música d’Alaquàs, firmant diferents convenis de col·laboració, entre ells la constitució d’un Consorci per a la Promoció de la Cultura Musical en la localitat d’Alaquàs.

La seua implicació en la vida cultural i social del poble amb la seua música al capdavant, enriqueix cada dia i cada acte organitzat per als veïns i veïnes. Tots aquests motius han dut a l’Ajuntament a homenatjar a un col·lectiu amb una gran història i una gran professionalitat.

La medalla va ser rebuda pel president del col·lectiu, Eleuterio Fernández, de mans de l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, en un acte celebrat al Castell d’Alaquàs i que va servir com a colofó dels concerts organitzats amb motiu del II Cicle de Música de Cambra organitzat per amdues entitats.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va destacar en la seua intervenció la tasca desenvolupada per aquest col·lectiu en la “contribució de la vida cultural i social del poble i en lacom un llenguatge universal que ens fa més lliures i més persones”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.