La Societat Musical L'Artesana de Catarroja i la Unió Musical d'Alaquàs, al Concurs d'Orquestres de la Comunitat Valenciana

1999

L'Institut Valencià de Cultura, que organitza el Concurs d'Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el patrocini de Bankia, ha donat a conèixer les orquestres participants en l'edició del 2018 en cadascuna de les dues categories.

En la categoria Salvador Giner, per a orquestres d'entre trenta i cinquanta músics, hi concursen l'Orquestra Simfònica L'Artesana de la Societat Musical L'Artesana, de Catarroja, i l'Orquestra Simfònica de la Societat Musical L'Artística, de Buñol.

En la categoria Martín i Soler, per a orquestres d'entre cinquanta-un i setanta músics, hi concursen l'Orquestra Simfònica Vila de Sant Joan de la Societat Musical La Paz, de Sant Joan, i la Jove Orquestra de la Unió Musical d'Alaquàs.

El concurs se celebra al Palau de les Arts els dies 24 i 25 de febrer de 2018.

En aquesta edició es manté l'import dels premis de la primera i se'n dóna un de nou, ja que, en lloc d'atorgar un únic premi al millor director, es dóna un premi al millor director en cadascuna de les dues categories.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.