La Pobla trau a subhasta l’aparthotel de la platja per 1,5 milions d’euros

517

La Corporació de La Pobla de Farnals ha aprovat establir el preu de licitació de la subhasta de l’aparthotel en 1.549.054’96 euros. Sobre esta quantitat econòmica, les empreses interessades a adquirir la propietat hauran de traslladar una proposta, que serà adjudicada al millor postor.

L’aprovació del preu de licitació es troba en període d’exposició pública i, si no hi ha cap al·legació, el següent pas serà aprovar el plec de condicions amb les bases perquè les constructores puguen optar al procés d’adjudicació. Una vegada s’haja concedit la subhasta, la mercantil guanyadora del concurs disposarà d’un any per a presentar el projecte d’execució, que haurà de ser compatible amb la qualificació del sòl com a ús terciari.

La meitat dels ingressos de la subhasta serà per als més de 80 propietaris actuals de l’edificació, i la resta es transferirà a les arques municipals. “Sense desmeréixer la tasca dels anteriors equips de govern, que iniciaren el procés per a desbloquejar este projecte, ens sentim molt satisfets perquè durant esta legislatura hem fet la major part de les gestions per a trobar una eixida definitiva al problema de l’aparthotel”, ha expressat Enric Palanca, alcalde de la Pobla de Farnals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.