La Falla de la Plaça de Torrent tanca el seu 75 Aniversari amb un llibre i una mascletà nocturna

658

La Falla de la Plaça de Torrent va finalitzar este divendres els actes commemoratius del seu 75 Aniversari que es van iniciar l’any 2016. En un acte celebrat en la Casa de la Cultura, es va presentar i es va entregar el llibre commemoratiu de més de 300 pàgines que recorre la història de la comissió fallera més antiga de la ciutat, a través de les seues falleres majors i presidents.

A més, compta amb un apartat especial en el que es reviu l’episodi de la tombà de les falles en 1957 i que va deixar a la ciutat de Torrent sense falles durant una dècada.

Les Falleres Majors de 2018, Inmaculada Martínez Ros i Carla González Andreu van ser les encarregades d’entregar els llibres commemoratius a les falleres majors de la història de la comissió, acompanyades pel president infantil, Manel Mora Torrent i la Presidenta Lorena Andreu Guillem, la qual va destacar en el seu discurs que “este llibre no sols conté la història de la Falla de la Plaça sinó la història de les falles de Torrent”, i va agrair a totes les persones que han col·laborat en la seua realització, sobretot a l’investigador Bor Císcar, al periodista Aitor Sánchez, a Lourdes Roca, al dissenyador Eugenio Simó i a la família de Pepe Roig Andreu, pel seu extens arxiu de la falla i del Torrent de l’època. Els actes de clausura van finalitzar amb una potent mascletà en la Plaça. Als actes de clausura del 75 Aniversari de la Plaça va assistir l’alcalde, Jesús Ros, el regidor de falles, José Antonio Castillejo, així com la portaveu del PP i exalcaldessa Amparo Folgado i els regidors Jorge Planells (PP) i Paco Cubes (Cs).

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.