Junta Central Fallera celebrarà la XI Fira del Co·leccionisme Faller el 5 de febrer

181

Junta Central Fallera organitza una nova edició de la Fira del Col·leccionisme Faller, la trobada dirigida tant a fallers com a no fallers que siguen apassionats per col·leccionar publicacions falleres, llibrets de falla, insígnies, i marxandatge, que tindrà lloc el pròxim dissabte 5 de febrer de 10.00 a 13.30 hores en els jardins de la seu de Junta Central Fallera (Avinguda de la Plata, 117).

En esta ocasió, com ja es va fer en la passada edició al mes de novembre, que va ser un èxit, Junta Central Fallera comptarà amb un punt de venda, que rebaixarà considerablement el preu del material propi, amb la fi de fomentar la participació.

Des de la Delegació de Publicacions de Junta Central Fallera es posarà a disposició de les persones que desitgen participar, i de manera gratuïta, un punt de venda. Per a sumar-se al mateix, s’ha de contactar amb la delegació i indicar quantes taules i espai és necessari perquè es puga procedir amb temps al seu muntatge, on poder exhibir els productes.

A la Fira del Col·leccionisme Faller es donen cita editorials, comissions falleres, col·leccionistes privats o una llibreries de segona mà que tenen material de les Falles de València. El termini d’inscripció per a la XI edició de la Fira finalitzarà el dissabte 30 de gener. Per a participar, només cal enviar un missatge de correu electrònic a [email protected].

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.