‘Il•lustració, còmic i compromís social’ a la Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta

931

L'exposició Il·lustració, còmic i compromís social de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) es pot visitar a la Biblioteca Pública Maria Moliner en les pròximes setmanes a iniciativa de la regidoria de Benestar Social. Aquesta mostra posa en valor la il·lustració gràfica i el còmic creats pels i les professionals més importants dels últims 20 anys amb el fil conductor de les diferents causes i lluites socials que han reflectit.

La mostra està a disposició del públic en general en l'horari d'obertura de la Biblioteca, i arribarà a l'alumnat dels instituts en els pròxims dies, bé siga a través de visites concertades o traslladant la pròpia exposició als centres.

En paraules de l'entitat organitzadora, aquesta exposició “es presenta com una bona manera de posar-li un segon altaveu a aquestes reivindicacions, crítiques i exigències que han fet servir la il·lustració gràfica i el còmic com a important ferramenta d'expressió, divulgació i conscienciació”. Entre els grans eixos temàtics que aborda estan el respecte als Drets Humans, laborals i de la infantesa, la sàtira social i política, la solidaritat humana internacional, l'activisme mediambiental, la defensa de la llengua , els problemes d'inclusió social, o la desigualtat de gènere, entre d'altres.

L'exposició conté treballs de més d'un centenar d'artistes en un vast recull de publicacions, projectes personals i encàrrecs de tota classe, amb diferents estils i tècniques poètiques que tracten colpeixen i remouen les consciències del públic, en el qual volen fer créixer l'empatia i l'esperit crític respecte al món que els envolta.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.