Identificats els autors de l’incendi de dos contenidors a l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs

1073

L’equip directiu de l’Institut d’Educació Secundaria Clara Campoamor d’Alaquàs ha identificat als tres menors d’edat responsables de l’incendi que es va registrar el passat divendres 19 d’octubre a les instal•lacions del centre.

Eren les 22.30 hores de la nit quan els menors acusats dels fets accediren al recinte que es trobava tancat. Allí botaren foc a dos contenidors de paper i dos de plàstic que el centre té per al reciclatge. Els contenidors quedaren totalment calcinats i el foc es propagà afectant greument les portes de fusta d’entrada al rebedor i els vidres de les finestres dels departaments adjacents.

La ràpida actuació de la Policia Local evità que les flames entraren a l’edifici, posteriorment acordonaren la zona de perill i, finalment, amb l’actuació dels bombers es donà per extingit l’incendi.

El regidor de Cultura, Toni Saura, i el regidor d’Educació, Fran Evangelista, també acudiren a l’institut per conèixer de primera mà el succés a més de gestionar algunes actuacions com ara el servei de neteja per a l’endemà.

Per als autors dels fets s’han imposat les mesures correctores i educatives recollides en el Reglament de Règim Intern del centre i s’ha notificat a la Policia Nacional i als Serveis Socials de l’Ajuntament els fets ocorreguts perquè es prenguen les mesures pertinents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.