Godella presenta el seu primer concurs de fotografia digital

0
88
Bankia

Godella ha presentat el primer concurs de fotografia digital que duu per títol “Coneix Godella” i el resultat del qual el podran gaudir tots els veïns de la localitat en el pròxim calendari municipal així com en una exposició que es celebrarà del 10 de gener al 3 de febrer a Xicaranda. S’han establit 3 premis: un primer premi que estarà dotat amb 500 €, una selecció de llibres de Godella i la publicació de la fotografia com a portada del calendari de Godella de 2012. El segon premi comptarà amb 100 € i una selecció de llibres de Godella i el tercer, una selecció de llibres de Godella.

“El calendari municipal és un producte molt estimat pels nostres veïns -assenyalà el regidor de l’àrea, Ferran Vilella-; enguany hem volgut fer l’esforç de valorar econòmicament els treballs entregats amb esta primera edició del concurs de fotografia que intentarem consolidar”.

S’han establit dues modalitats, la A (Godella antiga) i la modalitat B (Godella avuí). La participació està oberta a qualsevol persona sense límit d’edat que puguen demostrar ser propietaris de les instantànies o tenir garantit el seu dret d’ús pel propietari o propietària en el cas de la modalitat A.

Les fotografies en la modalitat B hauran de ser originals i inèdites i no hauran d’estar premiades en altres concursos o certàmens.

Cada participant podrà presentar fins a 3 fotos de cada modalitat en format JPEG. Hauran de tenir una resolució mínima de 2.560 x 1920 píxels i un pes màxim de 5 Megabytes (Mb). En la modalitat A la digitalització tindrà una resolució mínima de 300 ppp.

Les fotos s’enviaran baix un pseudònim al correu premsa@godella.es abans de les 00:00 del dia 18 de desembre de 2011. Les bases completes es poden consultar a www.godella.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here