Godella, Burjassot i Rocafort s’alien contra les inundacions

1077

L’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis; el seu homònim a Burjassot, Rafa García; i el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient de Rocafort, Eduard Comeig, es van reunir dimarts passat per a tractar diferents problemàtiques que afecten als tres municipis, principalment, la de les inundacions.

Els tres representants van analitzar la partida que la Generalitat Valenciana té destinada per a la construcció de l’assarbe, una obra que es realitzarà durant els 3 pròxims anys. Així mateix van exposar els compromisos que cada localitat ha de complir per a completar el projecte.

Un dels punts tractats amb major profunditat va ser l’estudi realitzat per a poder accedir a fons europeus –i d’altres administracions– per a cobrir parcialment la part que correspon assumir a cadascun dels tres municipis.

Finalment, es va valorar la possibilitat de reforçar la col·laboració entre els tres municipis per a sol·licitar fons europeus per a altres intervencions de les quals es beneficiarien per igual Godella, Burjassot i Rocafort.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.