Global Omnium/Aigües de València i l’Ajuntament garantiran l’aigua potable a les famílies de Rafelbunyol en risc de vulnerabilitat

0
499

L’Ajuntament de Rafelbunyol i Global Omnium/Aigües de València, empresa gestora del servei de l’aigua i clavegueram en la localitat, han signat un conveni de col·laboració que evitarà els corts en el subministrament d’aigua a les famílies del municipi en situació de vulnerabilitat.

Global OmniumAigües de València i l'Ajuntament de Rafelbunyol Aquest conveni s’emmarca dins del compromís del govern municipal de reduir els nivells de pobresa hídrica entre el seu veïnat i fixa com a prioritat garantir el proveïment d’aigua potable. Per a açò, ambdues entitats estableixen els termes per a coordinar i agilitar el pagament de les ajudes municipals d’emergència social atorgades a les famílies en situació de vulnerabilitat econòmica a fi d’atendre els deutes contrets en relació amb aquest servei.

Des de el departament tècnic municipals’avaluaran les circumstàncies en cada cas i es determinarà la concessió d’ajudes d’emergència social per al  pagament de deutes contrets. A partir d’aqueix moment, s’abonaran els rebuts pendents i s’avisarà a l’empresa concessionària de les llars que van a  ser beneficiaris d’una ajuda municipal.

Per part de Global Omnium/Aigües de València, es facilitarà la forma de pagament de les ajudes municipals que siguen acordades per l’Ajuntament sense l’aplicació de qualsevol interès de demora, comissió o similar.

D’altra banda, l’empresa concessionària, quan reba l’avís dels tècnics dels Centres de Serveis Socials Municipals de Rafelbunyol atendrà a les famílies en situació de vulnerabilitat que hagen rebut l’ajuda liquidant el deute i  mantenint el servei d’aigua potable.

Així mateix, facilitarà tot tipus d’informació detallada sobre els pagaments dels deutes que va a realitzar l’Ajuntament, documentació necessària i s’informarà al personal de l’Ajuntament sobre qualsevol bonificació de caràcter social i de les seues condicions d’aplicació.Global Omnium garanteix el proveïment d’aigua potable als quasi 9.000 veïns i veïnes d’aquesta localitat de l’Horta des de 1996. Per a açò, gestiona una xarxa hidràulica de més de 60 quilòmetres de longitud i una xarxa de clavegueram de quasi 40.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here