Generalitat adjudica la construcció de la rotonda i vial d’accés a Foios i Meliana per la CV300

2029

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat les obres de construcció de la rotonda i vial d’accés a Foios i Meliana per la CV-300.

acces CV300 Foios i MelianaLes obres, adjudicades a l’empresa Pavasal, començaran en gener i el termini d’execució de les obres són 12 mesos. El Cost de les obres es de 1.228.400 euros.

A Meliana, l’obra permetrà millorar l’eixida oest de Meliana a la CV-300 des del carrer Juli Benlloch, i una millora notable en la comunicació amb Foios. També, segons ha explicat l’alcalde Josep Riera, suposarà la remodelació de l’avinguda de la Senyera de Meliana que, a més de millorar el paviment i l’estacionament, incorporarà el carril bici i el nou pas de vianants, just al pas a nivell de la línia 3 del metro, cap al jardí de l’avinguda Santa Maria.

També es millora la mobilitat oest-est amb aquesta obra, la remodelació carrer Juli Benlloch que es troba ara en obres, l’obertura del carrer València i la rotonda del carrer Aragó/Garrigosa.

A Foios, el projecte suposarà un accés fàcil i segur pel sud, amb connexió directa a l’IES Francesc Badia i al poliesportiu municipal. També, segons ha explicat l’alcalde Sergi Ruiz, suposa la urbanització completa de la cimcumval·lació pel sud-oest de Foios, millorant la comunicació entre Foios i Meliana. i la conexió amb la la ronda oest que s’està executant en estos moments, en direcció a Montcada pel Camí de la Lloma.

La CV-300 comptarà amb traçat de carril bici al llarg del vial per a connectar amb els dos trams de l’Anell Verd metropolità -la infraestructura ciclopeatonal que envoltarà la ciutat de València-, tant cap a Meliana i la mar com cap a Moncada pel tram de Bonrepòs i Mirambell i Vinalesa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.