Foios instal·la 285 lluminàries LED per a reduir la factura de la llum en 20.000 euros a l'any

726

Foios està fent la renovació de les 285 lluminàries a tecnologia de baix consum LED. La renovació permetrà una reducció energètica de 20.000 euros a l'any amb esta actuación en el sector Regne de València i en el Sector Sud.

L'empresa adjudicatària del contracte va oferir una millora consistent en 135 lluminàries amb que s'estan renovant les lluminàries de diversos sectors al nord del poble: Forn Vell, Pardines, Barons d'Alcahalí i carrers travessers.

La inversió ascendeix a 103.160 euros euros i està subvencionada al 50% per l'IVACE

Posteriorment, i de forma progressiva, s'anirà substituint l'enllumenat de la resta de sectors. El compromís és haver canviat tots els sectors del poble a tecnologia LED abans del final de la legislatura, amb un estalvi d'un terç en la factura elèctrica.

430.000 euros en inversions a Foios

La setmana passada el conseller d'Economia, Rafa Climent, i la Directora General de l'IVACE, Julia Company, presentaren a Foios les ajudes a àrees industrials, que suposarà en 2021 360.000 euros d'inversions per als polígons del Molí i la Jutera, en què també es preveu el canvi de lluminàries.

A més, enguany també s'ha sol·licitat a l'IVACE una nova subvenció per import de 70.000 euros per a susbtituir a tecnologia LED les 171 lluminàries de l'Avda. Hugo Bacharach, Plaça Rei en Jaume i carrers adjacents.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.