Foios instal·la 285 lluminàries LED per a reduir la factura de la llum en 20.000 euros a l'any

599

Foios està fent la renovació de les 285 lluminàries a tecnologia de baix consum LED. La renovació permetrà una reducció energètica de 20.000 euros a l'any amb esta actuación en el sector Regne de València i en el Sector Sud.

L'empresa adjudicatària del contracte va oferir una millora consistent en 135 lluminàries amb que s'estan renovant les lluminàries de diversos sectors al nord del poble: Forn Vell, Pardines, Barons d'Alcahalí i carrers travessers.

La inversió ascendeix a 103.160 euros euros i està subvencionada al 50% per l'IVACE

Posteriorment, i de forma progressiva, s'anirà substituint l'enllumenat de la resta de sectors. El compromís és haver canviat tots els sectors del poble a tecnologia LED abans del final de la legislatura, amb un estalvi d'un terç en la factura elèctrica.

430.000 euros en inversions a Foios

La setmana passada el conseller d'Economia, Rafa Climent, i la Directora General de l'IVACE, Julia Company, presentaren a Foios les ajudes a àrees industrials, que suposarà en 2021 360.000 euros d'inversions per als polígons del Molí i la Jutera, en què també es preveu el canvi de lluminàries.

A més, enguany també s'ha sol·licitat a l'IVACE una nova subvenció per import de 70.000 euros per a susbtituir a tecnologia LED les 171 lluminàries de l'Avda. Hugo Bacharach, Plaça Rei en Jaume i carrers adjacents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.