Foios obri la seua piscina municipal

2663

La piscina municipal de Foios obrirà este divendres les seues portes. I com és habitual, l’entrada del divendres i també la de dissabte serà gratuïta.

Foios obri la seua piscina municipalL’obertura de la piscina s’ha retardat 2 o 3 dies respecte del que és habitual per la coincidència amb la renovació de la licitació del contracte de manteniment del poliesportiu, de la piscina i de les activitats físiques i esportives, així com del servei de bar, segons ha explicat l’alcalde de Foios, Sergi Ruiz, al seu facebook.

A més de les últimes intervencions en banys i vestidors, l’ajuntament ha fet nombroses reparacions i actualitzacions per mantindre el bon estat i la qualitat d’unes instal.lacions !que a pesar del temps, continuen sent un referent entre els pobles de la comarca”. També el consistori ha fet completa reparació de les depuradores i la substitució dels motors i les claus de pas.

Pel que fa al preu de les entrades, l’any passat Foios va modificar l’ordenança municipal, incloent importants descomptes per als veïns i veïnes de Foios respecte de les tarifes anteriors, especialment amb l’adquisició d’abonaments.

Ara tambè es va ampliar l’entrada gratuïta a de 7 anys i els preus reduïts per a persones jubilades i amb diversitat funcional superior al 33%, que s’equiparen a les persones majors de 65 anys.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.