Finalitzen els treballs de neteja i reblit al pou de l’antic motor de la Bega de Silla

468

pou de la bega silla 2L’Ajuntament de Silla ja ha finalitzat els treballs de rebliment de l’antic motor de la Bega que s’havia ensorrat, estava ple de runes i suposava un perill per als veïns, segons han explicat des del Govern municipal.

El problema va començar al pou de l'antic motor de la Bega quan fa anys el varen enderrocar i reblir sense permís municipal. Per aquesta raó s'obriren expedients, inclosos judicials, pel tipus d'infracció que podia afectar al nivell freàtic.

Amb posterioritat, com que aquell enderroc sense autorització es va executar “amb nocturnitat i traïdoria”, finalment es va ensorrar tot el que havien reblit malament del pou.

L'Ajuntament va requerir a l'Agrupació de Propietaris de la Bega (AIU), com a responsable de les obres d'urbanització de La Bega, que resolguera aquest conflicte. Una vegada passats terminis legals, l'Ajuntament ho ha fet subsidiàriament pel perill que representava el pou obert i ple de runes. Ara cal reclamar a l'AIU l'import de les despeses. En breu es realitzaran els treballs de pavimentació de la zona afectada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.