Les falleres majors de Torrent acompanyen els escolars en la cremà de les seues falles

589

Les falleres majors de Torrent, Mª Jesús Rincón i Alexia Manzano, acompanyades de les seues Corts, han realitzat la tradicional visita a la Policia Nacional i la Policia Local. Una jornada en què el món faller mostra el seu agraïment per la tasca que realitzaran durant la setmana fallera, vetlant per la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes.

Les màximes representants falleres de la ciutat, acompanyades per el regidor de l’àrea de Festes, José Antonio Castillejo, la regidora d’Educació, Patricia Sáez, i membres del equip de Govern han mostrat el seu sincer agraïment.

A més, s'han desplaçat a els col·legis Federico Maicas, Trinitàries, Monte-Sión, Pulgarcito i Sant Josep i Santa Ana per a celebrar la cremà dels monuments escolars; un matí diversió i màgia en la cremà dels monuments que ells mateixos confeccionen i planten als patis en esta jornada festiva.

Esta nit és la tradicional nit de la plantà, les 29 comissions torrentines tindran a punt els monuments fallers i demà a primera hora, el jurat visitarà tots els monuments per seccions. A més, tindrà lloc la visita institucional de les falleres majors al consistori on signaran en el llibre d'or de la ciutat i la primera mascletada, que es retransmetrà en directe pel canal de youtube i el facebook de l’Ajuntament de Torrent. Ja de vesprada, es celebrarà el tradicional Trasllat de la Mare de Déu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.