L'esperit faller ompli la Biblioteca d'Aldaia de ninots i llibrets dels 45 anys de història de les seues falles

0
13 lecturas

Enguany, les Falles no estan als carrers, però el seu esperit ha envaït la Biblioteca d’Aldaia. La Junta Local Fallera d’Aldaia, les comissions falleres Sant Antoni, Santa Rita, Saletta, Villarrobledo, i Plaça d’Europa i els responsables de la Biblioteca han preparat una exposició que recopila les crítiques locals que han aparegut en les seues falles al llarg dels anys.

El recorregut fa un repàs pels temes que han interessat i preocupat els veïns i veïnes d’Aldaia durant els quaranta-cinc anys de la història de les falles d’Aldaia: la mala olor de FERVASA, els problemes amb el tren, l’artesania tradicional del palmito, les inundacions dels túnels quan plou,...

Convertits en ninots, els visitants podràn vore a les alcaldesses Empar Navarro i Carmen Jávega o al regidor de Falles Voro Burriel. També personatges destacats d’Aldaia com Juan Bau o Jaume Ortí, compositors com Bernabé Sanchis o Hugo Chinesta.

El Centre d’Arts i Oficis, el cant de la Carxofa o les Bandes de Música també figuren en esta exposició que s’ha plantat en forma de Falla a la Biblioteca d’Aldaia.

Esta exposició també vol destacar el valor dels Llibrets fallers que fan perdurar la memòria de l’efímera vida dels monuments fallers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí