Entitats polítiques de Mislata s’organitzen contra la reforma electoral proposta pel PP

0
100

Diferents organitzacions polítiques de Mislata s’han reunit en una Mesa Unitària de Diàleg per a tractar la proposta de reforma electoral -que de moment el PP manté “aparcada”- i que preveu blindar l’elecció de candidatures en els municipis i garantir alcaldies sense un suport majoritari.

Aquesta reunió, a la qual han assistit representants d’EUPV, Compromís, UPyD, Els Verds, ERPV i persones vinculades a Podemos, ha tingut com a objectiu proposar alternatives a aquesta vulneració d’un sistema electoral ja de per si nociu per a la majoria de les organitzacions polítiques.

Aquestes formacions polítiques han acordat mantenir el contacte entre elles amb certa periodicitat, incorporant altres persones o organitzacions, per a tractar temes de la realitat política de Mislata i realitzar accions conjuntes per tal d’informar la ciutadania dels efectes perversos de la modificació de la LOREG (Llei Orgànica del Règim Electoral General).

L’opinió general després de la reunió és que si be encara és prompte per a decidir res, aquesta primera presa de contacte es valora molt positivament pels participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.