El Teatre Auditori de Catarroja presentarà la seua nova programació amb obres reconegudes a nivell estatal

1136

El Teatre Auditori de Catarroja (TAC) tindrà una programació del més alt nivell el pròxim any 2018. Entre les obres que la localitat espera acollir es troben les del Programa Estatal de Circulació d’Espectacles d’Arts Escèniques en Espais d’Entitats Locals (PLATEA), en funcionament des del 2014.

El programa PLATEA sorgeix amb la intenció d’impulsar la programació de companyies professionals de dansa, teatre i circ per espais escènics dels diversos municipis espanyols, per tal de reactivar i enriquir la seua programació cultural. Així, gràcies a l’adhesió al programa, pel TAC passaran alguns dels espectacles més prestigiosos de tot l’Estat espanyol.

En el pròxim semestre, Catarroja podrà gaudir de 4 obres de PLATEA amb actors i actrius del nivell d’Adriana Ozores, Fernando Tejero, Eusebio Poncela, Pepón Nieto o María Barranco. A estes representacions se sumaran espectacles diversos per a tots els públics. Tota la programació es donarà a conéixer oficialment el pròxim 9 de gener.

Tarifa reduïda per a les persones amb diversitat funcional

Per altra banda, el Teatre Auditori de Catarroja també ha incorporat novetats quant al preu de les entrades. La més destacable, l’aplicació d’una tarifa reduïda per a persones amb diversitat funcional que hagen de fer ús de cadira de rodes.

A partir de gener, les entrades de les persones usuàries de cadira de rodes tindran un preu únic de 5 euros. Fins ara, estes persones estaven obligades a pagar el preu més alt dels espectacles, en tant que l’espai reservat per a cadires de rodes es troba al pati de butaques. Tanmateix, amb l’entrada en vigor dels nous preus es modificarà esta circumstància i les persones amb diversitat funcional podran gaudir de qualsevol obra sense perjuí.

Per altra banda, a partir del 2018 existirà la possibilitat d’obtenir l’Abonament +TAC, els titulars del qual es beneficiaran d’una reducció del 25 % sobre les tarifes vigents. A més, també s’ha creat una nova tarifa de cinema amb un preu únic de 4 euros.

Totes les novetats en les tarifes, així com la programació completa del Teatre Auditori de Catarroja seran presentades oficialment el pròxim 9 de gener. Per al regidor de Cultura i alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, s’inaugura “un nou concepte de TAC”. “La població de Catarroja comptarà amb un espai pel qual passaran les companyies teatrals de més alt nivell i espectacles dirigits a tot tipus de públic”, ha expressat. Amb açò, queda reflectida “l’aposta de l’Ajuntament per la cultura i les arts escèniques”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.