El Picatrail corona una jornada d’esport i natura a Picassent

1088

El primer trail de Picassent passa amb nota la seua estrena i aconseguix reunir més de 500 persones al paratge natural del Clot de les Tortugues. A més, l’actuació dels esportistes picassentins fou excel·lent.

Vèncer els obstacles amb tenacitat i il·lusió. Així encararen els participants del primer trail de Picassent, en esta nova iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Picassent, i que va congregar més de 500 persones, els quals participaren en les dos carreres plantejades: 13 i 23 kilòmetres.

Tot i les inclemències meteorològiques –durant trams de la prova va ploure amb molta intensitat– els assistents completaren el recorregut per la serra picassentina i pels meravellosos paratges i sendes que concloïen amb la meta en el paratge natural del Clot de les Tortugues.

Durant la ruta, els esportistes van tindre el suport d’un ampli ventall de voluntaris que van fer costat a esta proposta, la qual servir també per retre un homenatge a l’esport, la vida saludable, la familiaritat i la convivència.

Quant als temps i actuacions personals, destacar en la 13K l’espectacular temps de David Rodríguez que va completar el primer el recorregut en 01:01:45. Rodríguez va coronar una gran actuació de corredors de Picassent (més de 150 presents en la cita), ja que a més d’ell cal assenyalar la quarta posició del veí de Picassent, Mario Silla. Quant a la categoria femenina, grandíssima actuació de les participants locals ja que María Dolores Cortés (01:25:41) fou la primera picassentina a creuar la línia de meta en la 13K, seguida molt a prop d’Ivana Hervàs i Patricia Morató. La guanyadora va ser Mari Carmen Parra Ortega, con un tiempo de 01:18:14.

En la 23K, els 200 valents que començaren la carrera van tindre, sobretot a partir del km12, la major intensitat de pluja. No obstant això, tots i totes completaren el recorregut amb Ramón Blasco com a guanyador 01:51:01), i amb també magnífics temps dels participant locals com Guillem Torrent (01:55:20) o Rafa Ortega (01:58:17).

Amb els trofeus corresponents i la reposició de forces dels picatrailers va concloure un matí “inoblidable i en que vull destacar el grandíssim esforç dels participants, voluntaris i col·laboradors”, va assenyalar el regidor d’Esports, Iván Mocholí, per destacar “la importància de posar en valor la gran quantitat de persones  i col·lectius que tenim a Picassent i que estimen l’esport, el seu poble i la seu natura”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.