El diseñador gráfico Vicente Sanfeliu formará parte del jurado que elegirá la ‪‎Falla‬ Municipal de 2015

0
3 lecturas

Socarrat. Tomatina 2013. Vicente Sanfeliu

Vicente Sanfeliu, dissenyador de Socarrat Studio, representarà al Grup Municipal Compromís en el jurat de les falles municipals. El Grup Municipal de l'Ajuntament de València ha delegat la seua representació en el dissenyador de campanyes i il·lustrador Vicente Sanfeliu, com a component del jurat que el dilluns 14 d'abril avaluarà els projectes entre els quals es triaran les falles municipals per a l’any 2015.

La regidora de l'àrea de festes, Pilar Soriano, ha destacat que el fet de cedir la representació de Compromís a Vicente Sanfeliu "és novament coherent amb la reivindicació de Compromís de posar en valor les falles de totes i tots, des del mateix moment de la seua elecció amb un jurat qualificat". La formació segueix així el camí de l'any passat, quan designà l'il·lustrador Sento Llobell, i l'anterior, l'humorista gràfic Ortifus, per a les mateixes funcions.

Per la seua banda, Carlos Galiana, coordinador de la Sectorial de Festes de Compromís per València, ha insistit en la idea de concebre les falles municipals com a "elements singulars en la festa, perquè siguen realment icòniques des de la sàtira i la creativitat fallera". Així, Compromís vol que les falles municipals formen part del Pla Estratègic de la festa, proposta que anem fent des del primer moment que hem tingut la responsabilitat d'aportar idees a la nostra festa.

Vicente Sanfeliu és soci fundador de Socarrat Studio i dissenyador gràfic, il·lustrador i comunicador, i ha acceptat la proposta de Compromís. Coneix què és dissenyar una falla i com planificar diferents campanyes de la Junta Central Fallera, FGV-Metrovalència i altres festes de nivell internacional, tot amb els seu original estil i frescor en l'execució.

Socarrat, amb el Premi Internacional de Màrqueting 2011 de la UITP, aconsegueix amb un estil personal una acceptació molt gran en els productes que executa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí