El Cor Jove d’Alta Àustria sedueix al públic del Castell d’Alaquàs

455

Alaquas-Cor-Jove-Alta-AustriaEl Castell d’Alaquàs va acollir el concert del Cor Jove d’Alta Àustria, una agrupació formada per cinquanta cantants austríacs d’edats compreses entre els 17 i els 25 anys. L’espectacle, que va reunir a més de 100 persones, va consistir en un repertori musical que va combinar gèneres tan variats com la música coral internacional, la música popular austríaca i la música pop internacional.

El Cor Jove d’Alta Àustria participarà enguany en el 61º Edició del Certamen Internacional d’Havaneres i Polifonia de Torrevella, celebrat del 19 al 25 de juny. Aprofitant la seua estada a la Comunitat Valenciana, el Cor va decidir visitar la localitat d’Alaquàs abans del seu pas per Torrevella i així vore als seus companys de la Unió Musical d’Alaquàs (UMA), l’agrupació amb la qual porta realitzant intercanvis des de l’any 2010.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, i el director de la Banda d’Iniciació de la Unió Musical d’Alaquàs, David Gómez Zambrano, van obsequiar els membres del Cor Jove en agraïment per l’espectacle i la seua visita.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.