El col·legi Don José Lluch celebra el Dia de la Pau recorrent els carrers d'Alboraia

774

Els alumnes d’Infantil a Batxiller del col·legi Don José Lluch d’Alboraia han celebrat el dia de la pau fent un recorregut per tot el poble d’Alboraia repartint diferents missatges de pau a vianants, comerços... on convidaven a realitzar xicotets gestos de pau.

Des de les 9:30 fins a les 12:30 hores del matí en diferent ordre van eixir totes les classes del centre repartint missatges de pau:

Educació Infantil junt els del Batxiller visitaren les guarderies del poble on cantaren cançons de pau i regalaren un símbol de la pau.

Els alumnes de 1r i 2n de Primària juntament amb alumnes de l'ESO realitzaren marca-pàgines amb cites de pau.

Els alumnes de 3r i 4t de Primària han compartit vídeos representant escenes de pau on es podia accedir per mitjà d'un codi QR que repartien.

5é i 6é de Primària elaboraren cartells publicitaris de pau que regalaren als diferents comerços del poble perquè s’ho pengen al seu establiment.

Els alumnes de Secundària utilitzaren les xarxes socials. Amb el hashtag #donjoselluchmodopaz, inundaren la xarxa de missatges de pau. A més, realitzaren enquestes als vianants per mesurar la qualitat de les relacions al poble i endolciren la vida dels veïns repartint piruletes. Per altra banda, també varen entrevistar a la regidora d'Educació, Ana Bru i al regidor de Joventut, Ismael Rubio.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.