El Ciutat de Cremona compleix un mes de tancament acordant una nova manifestació contra l’arranjament el 29 de març

403

01.alaquas.cremonaencierroAvui 18 de març fa quatre setmanes que el CEIP Cremona d’Alaquàs manté un tancament indefinit en defensa del manteniment de la única unitat d’infantil que la Conselleria pretén suprimir el curs que ve i que obligarà al tancament del centre en un futur. “La lluita del Cremona s’ha convertit en un exemple i símbol de la lluita per l’escola pública al País Valencià”, aseguren des de la intersindical .

És precisament en el marc de l’assemblea del Cremona on s’ha acordat convocar una nova manifestació a València el pròxim dissabte 29 de març, a les 11.00 horas. La manifestació consistirà en quatre columnes que eixiran des de diferents punts de la ciutat i confluiran en la plaça Manises.

En concret, aquestes quatre columnes són la del nord, que eixira des de Peset Aleixandre amb Primat Reig; la del sud, que anirà des de Sant Agustí; la de l’est, que eixirà des de la Facultat de Geografia i Història a l’avinguda Blasco Ibáñez, i la de l’oest, que partirà des de l’avinguda del Cid.

En cada una d’aquestes columnes aniran representants de la comunitat educativa dels centres escolars afectats per les supressions de l’arranjament escolar i tots aquells altres centres i persones que defensen l’escola pública.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.