La Policia Local de Castelló imposa 330 sancions per incompliments de les normes COVID-19 des del passat 24 d'octubre

32

Aquest dimarts ha tingut lloc una nova reunió del Centre de Coordinació Municipal (Cecopal) per a analitzar les dades epidemiològiques i la seua evolució a la ciutat de Castelló i estudiar noves mesures per a contindre la propagació de la covid-19.

Així, el Cecopal ha establit un límit d'aforament de 80 persones en els actes en via pública organitzats per tercers, que tindran l'obligació, a més, de garantir que no hi haja concentració de persones a l'entorn de l'acte. Es tracta d'una mesura ja establida per als actes municipals i que ara s'aplica també als organitzats per tercers en la via pública.

També s'ha decidit clausurar temporalment a partir d'aquest divendres els jocs infantils de la ciutat amb la finalitat d'evitar aglomeracions, minimitzar riscos i protegir així la salut dels menors. El Cecopal, un comité de coordinació política i tècnica davant situacions d'emergència o preemergència, ha adoptat aquestes mesures després d'avaluar l'evolució de la pandèmia a Castelló i constatar l'increment de la incidència acumulada en les últimes setmanes, tal com recullen les dades publicades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En aquest sentit, l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat l'accent en la necessitat de "no baixar la guàrdia". "Hem d'extremar totes les precaucions, evitar concentracions i complir rigorosament amb les mesures de seguretat i higiene que són claus per a frenar la covid-19", ha manifestat. Marco ha reiterat així la crida a la responsabilitat de la ciutadania per a protegir la salut.

330 sanciones per incompliments de les normes COVID-19

Cal destacar també que, des de la Policia Local de Castelló, s'han imposat 330 sancions per incompliments de les mesures de seguretat i de les noves restriccions per a contindre la propagació de la covid-19 des de l'entrada en vigor de la Resolució de 24 d'octubre de 2020, de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que va aprovar mesures com la limitació de la mobilitat nocturna i de les reunions de caràcter familiar i social a sis persones, i resolucions posteriors.

En total, la Policia Local ha imposat 96 sancions per no portar màscara o portar-la indegudament, 98 per incomplir la mesura de restricció de mobilitat nocturna, 65 per consum d'alcohol en via pública, 6 per reunions de més de sis persones en la via pública, 39 per molèsties i reunions en domicilis particulars i 26 denúncies a establiments. Aquest cap de setmana, s'han realitzat 58 denúncies per incompliments.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.