El Bloc de l'Horta Nord proposarà al Congrés Nacional la constitució de cinc federacions intercomarcals

0
0 lecturas

El Bloc de l'Horta Nord proposarà al vinent Congrés Nacional que tindrà lloc a València el cap de setmana del 28 de febrer i 1 de març la constitució de cinc federacions intercomarcals com a estructura organitzativa intermèdia entre les comarques i l'organització nacional.
Segons Enric Carbonell, secretari comarcal del Bloc, estes cinc federacions “tindran la responsabilitat de coordinar l'acció política i electoral d'eixes zones, a més de la implantació territorial, i tenen com a grans reptes incidir en les grans ciutats i les seues àrees metropolitanes i en les comarques castellanoparlants i d'interior del País, on el Bloc té menys presència”.

Esta decisió, segons Carbonell, “pretén adaptar l'organització a esta nova realitat política des d'un profund canvi de cultura organitzativa i amb una renovació dels equips directius”.

El 80 delegats i delegades de la comarca de l´Horta Nord també proposarà al vinent Congres una major aposta per les noves tecnologies i les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) com a ferramentes bàsiques de treball i de comunicació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí