EGEVASA donarà un euro a SEO/BirdLife per cada client de Catarroja que es canvie a la factura electrònica

673

L'Ajuntament de Catarroja ha signat un protocol de col·laboració amb EGEVASA (empresa encarregada de la gestió de l'aigua) en virtut del qual, la subministradora donarà un euro a una ONG seleccionada pel consistori per cada client que es canvie a la factura electrònica.

SEO/BirdLife ha sigut l'ONG seleccionada per la regidoria de Medi Ambient, atenent criteris de vinculació amb el nostre entorn. En l'actualitat l’ONG està desenvolupant una gran faena en el Parc Natural de l’Albufera, en concret en el Tancat de la Pipa, un espai vital per al nostre ecosistema.

SEO/BirdLife, uns dels gestors de l'espai de reserva natural del Tancat de la Pipa, destinarà els nous recursos econòmics al voluntariat ambiental perquè desenvolupe campanyes d'informació i conscienciació ambiental en el Port de Catarroja.

L’ajuntament de Catarroja s’ha mostrat “molt agraït a EGEVASA” per aquesta iniciativa “que incentivarà els nous canals electrònics per a la distribució d'informació de consum, però que al seu torn repercutirà directament en el municipi amb més accions de sensibilització  en l’ entorn directe”, segons ha explicat Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.