Compromís per Paterna denuncia en twitter el bloqueig municipal al seu perfil i al del seu portaveu municipal

0
203

Paterna. Bloqueig de @AytoPaterna a @C_per_Paterna

Compromís per Paterna denuncia en twitter el bloqueig municipal al seu perfil i al del portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, i critica “l’opacitat d’aquesta acció que evita el seu accés a la informació del perfil oficial del consistori en Twitter”. L’Ajuntament de Paterna s’excusa dient que “ha sigut un error”.

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “si ja teniem problemes d’accés a determinats expedients municipals, així com moltes preguntes encara sense resposta com la llista de confirmings de l’Ajuntament, ara ens hem trobat amb la censura total que ens ha fet el consistori via Twitter, tant al meu compte com a regidor com al del grup municipal. Una acció antitransparent i que coarta els nostres drets d’accés a la informació pública municipal”.

Ramón explica que “es tracta d’un perfil oficial, portat per alguna persona que cobra dels diners que paguem tota la ciutadania de Paterna. El perfil es duu des de les dependències municipals i en ell es on publiquen les notícies i l’agenda cultural del municipi”.

En aquest sentit, Ramón afegeix que “la mateixa operació de bloqueig per a no accedir al perfil oficial de l’Ajuntament de Paterna en Twitter també s’ha repetit amb el perfil del desaparegut butlletí d’informació municipal, el VIU. Un perfil, el del VIU, que continua sense estar regulat en cap ordenança municipal mentre seguix vigent l’ordenança del butlletí en paper que ja no funciona. Una situació si més no molt absurda”.

“Des de Compromís manifestem la nostra indignació davant unt fet que porta uns dies agredint el nostre dret a rebre informació del perfil oficial de l’Ajuntament. Després de la nostra denúncia en la mateixa xarxa social s’ha solucionat. Sense restar-li gravetat al fet, i acceptant les disculpes del treballador municipal, esperem que la normalitat torne a les xarxes socials on l’Ajuntament de Paterna té perfils oficials”, conclou Juanma Ramón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.