Compromís per Paterna demana la construcció de voreres des de la carretera Pla del Pou fins a Montecanyada

525

Compromís per Paterna ha demanat la construcció de voreres des de la carretera Pla del Pou fins a Montecanyada ja que al ser una zona que limita amb zona no urbana la vorera és inexistent "i dia a dia els jóvens que van a les escoles que hi han al barri corren el perill de ser atropellats pels vehicles que circulen per aquesta via d’accés al barri”.

pla-del-pou-carreteraEl regidor de Compromís Carles Martí ha explicat que la seua proposta “es fer les voreres, tant de l’accés, com del carrer 602 principalment, de manera que es completaria el recorregut per als escolars de la zona. A més a més en eixa mateixa vorera està la parada del transport municipal el que fa que siga més necessària encara la seua construcció”.

Martí ha informat que “volem que s’incloguen estes obres en les encomandes a l’empresa pública per a reparar les voreres a tot el barri de La Canyada i així no caldria endarrerir gens la seua execució, de fet des de Compromís pensem que seria aquest estiu l’oportunitat de fer les obres i tindre-les inaugurades per a l’inici del curs escolar al setembre”.

Per a Compromís, “la seguretat dels nostres xiquets i xiquetes, més quan van a l’escola, és la nostra prioritat, una qüestió en la qual posarem totes les nostres forces per a reivindicar aquestes millores en el barri”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.