Compromís per Meliana lamenta el rebuig a una proposta sobre foment de l’ocupació

1
200

ServefMeliana2El vot en contra del Partit Popular ha servit per a rebutjar una de les mesures de foment de l’ocupació a Meliana proposada per Compromís. En este cas, destinar al menys el 50% del superàvit del 2014 a un pla d’ocupació vinculat a inversions financerament sostenibles, tal com permet la legislació.

Com assemyala el portaveu de Compromís, Josep Riera, “és molt trist i irresponsable comprovar que el govern municipal del popular Pedro Cuesta bloqueja les nostres propostes per a crear ocupació simplement perquè les proposa l’oposició”. “Encara més, després de comprovar com, de nou, la desocupació ha agmentat a Meliana, en passar de les 1.094 persones desocupades al desembre a 1.127 al gener”, afegeix.

El PP va alegar impediments legals per aprovar el pla d’ocupació però, segons Compromís, “tal com indica l’informe d’Intervenció mateix, en complir les exigències nomatives vigents es podria destinar part del superàvit del 2014, al voltant dels 450.000 euros, al dit pla d’inversions financerament sostenibles al qual es vincularia el pla d’ocupació”.

A més, Riera explicà que “si bé l’Ajuntament no pot fixar com a criteri directe la contractació de gent de Meliana, perquè ha de garantir la igualtat d’oportunitats, sí que pot fixar en canvi que la contractació de persones desocupades siga de l’oficina del Servef de Meliana”.

Des de Compromís s’apunta que el pla d’inversions podria incloure actuacions de millora de l’accessibilitat i la mobiltat per les vies públiques, la reparació de voreres, el condicionament de diversos jardins i zones verdes del municipi, o actuacions en edifics públics municipals.

1 Comentario

  1. Di la verdad…..Josep, el Informe de Intervención sobre TU moción dice que es contraria a Ley, así que no mientas como siempre y reconoce que el Gobierno Popular del Alcalde Pedro Cuesta, ha dedicado más de 150.000 euros en el 2014 y dedicará una cantidad igual o superior en el 2015 a dar trabajo a la gente más necesitada, como así se os explico en el Pleno. Antes de presentar Mociones ilegales estudiarlas mejor y no harás el ridículo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.