Compromís per Burjassot constitueix la seva executiva local amb Emili Altur com portaveu de la coalició

0
67

Compromís per Burjassot ha elegit la seva nova executiva local, que estarà encapçalada per Emilit Altur com portaveu de la coalició, durant l’Assemblea Constituent, celebrada el 23 de febrer.

Altur estarà acompanyat per Àngel Vàzquez com a responsable d’organització, Toni Montesinos a l’area institucional, Xavier Martínez a la secretaria de comunicació, i Vicent Ballester a finances.

Mentre que les diferents sectorials estaran representades per Javier Civera, Carme Altur, Sergi Maicas i Yolanda López.

Properament, Dones en BLOC i Joves amb Compromís nomenaran els seus reprentants a l’executiva local de Compromís.

El Regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica a l’Ajuntament i Diputat Provincial a la Diputació de València, Emili Altur, s’ha mostrat agraït als seus companys i companyes de Compromís per haver-lo triat portaveu local.

Així, ha destacat “l’importància d’aquesta nova etapa que iniciem al poble, des d’aquesta cooperativa política que formem el BLOC, Iniciativa, Verds i persones adherides, per mostrar a la ciutadania una forma diferent de fer política, com estem demostrant des d’on gorvernem i des d’on estem a l’oposició”.

“Compromís té les portes obertes per a totes aquelles persones que vullguen participar amb nosaltres”, ha conclòs Altur.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.