Compromís per Alboraia proposa que l’Ajuntament es dote d’una ordenança que regule les noves formes de mobilitat

410

Compromís per Alboraia ha presentat una moció per a què l’Ajuntament d’Alboraia es dote d’una ordenança que regule les noves formes de mobilitat (patinets, mobilitat en bicicleta, lloguer de vehicles que ocupa via pública i altres).

Des de la coalició comenten “Hi ha molts veïns i veïnes d’Alboraia que ens pregunten com es van a regular noves formes de mobilitat que s’estan generalitzant, com és l’ús dels patinets, l’augment de l’ús de la bicicleta o el lloguer de vehicles que ocupa via pública.

Hem vist que altres ajuntaments, com la ciutat de València, ja han elaborat ordenances per a regular aquestes realitats, i a més han canviat la filosofia i han fet ordenances de mobilitat i no de circulació. L’Ajuntament d’Alboraia té una ordenança no fiscal  de trànsit que es va aprovar el 30 de maig de 2002 i que va ser modificada per última vegada el 7 d’octubre de 2010. És a dir que toca que es faça una nova ordenança de mobilitat que responga als reptes i les necessitats actuals d’una mobilitat més sostenible”.

Per eixes raons des de Compromís per Alboraia han proposat en la seua moció que l’Ajuntament d’Alboraia inste a l’equip de govern a què l’alcalde d’Alboraia o el regidor-a competent inicie un expedient per a què els tècnics municipals elaboren una ordenança de mobilitat que tinga en compte les noves realitats i formes de mobilitat que han anat apareixent en els últims anys.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.