Compromís denuncia que l’acte d’inauguració de la Casa de Cultura costarà 50.000 euros

0
127
Bankia

L’acte d’inauguració de la Casa de Cultura programat per al proper dijous 20 de maig costarà al poble de Foios prop de 50.000 euros, segons ha denunciat el grup de Compromís. L’oposició assegura que l’alcalde ha decidit gastar aquest import “contra l’acord plenari de contenció de la despesa sumptuària i en l’actual moment de crisi econòmica”.
A més, asseguren que els actes d’inauguració s’han adjudicat a una empresa productora d’actes musicals, sense concurs públic ni publicitat.

“No hi ha cap partida pressupostària per pagar la inauguració. L’alcalde en persona ha dut el disseny i la contractació de l’acte, sense donar compte a ningú, ni al grup municipal del PP, ni als altres grups municipals”, denuncien des de Compromís per Foios.

El seu portaveu, Sergi Ruiz, ha declarat que “l’alcalde ha decidit transformar el que hauria d’haver estat un acte d’inauguració de caràcter senzill i auster, en l’inici de la seua campanya electoral, no és possible que el PP demane estalvis i retallades a les administracions i que no mire costos a l’hora d’adjudicar servicis a empreses amigues ”.

El projecte inicial proposat per Compromís per Foios i acceptat per la resta de grups municipals ha suposat la modernització i integració de la Casa de la Cultura de Foios amb el jardí monumental de l’Albereda i posar en valor l’edifici existent, “front als projectes dels altres grups municipals que volien construir edificis nous molt cars i impossibles de mantindre”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here