Compromís denúncia el vessament de quitrà enmig de la serra de Picassent

575

Picassent-sierra-vertido-alquitranCompromís per Picassent ha denunciat el vessament d’una important quantitat de quitrà de carreteres enmig de la serra de Picassent. Aquest vessament, segons el candidat a l’alcaldia de Picassent, Artur Hernàndez, “suposa un important atac al medi ambient i reflexa l’escassa sensibilitat mediambiental que té l’actual equip de govern municipal”.

El vessament, que es troba situat en el “camí de les cinc pujades”, està just en un lloc molt important del terme de Picassent com és la pujada al Bessori, el punt més alt de tot el territori municipal de Picassent, zona molt utilitzada pels ciclistes de muntanya que ja han manifestat el seu rebuig i enuig, segons Compromís.

“Aquesta és una pràctica realment preocupant. El quitrà dels carrers del poble el reutilitzen per a millorar alguns camins rurals. Però ara, ho fan just enmig de la serra, amb totes les conseqüències mediambientals que això pot tindre”, ha assegurat el candidat a l’alcaldia de Picassent, Artur Hernàndez.

L’abocament d’aquest quitrà just enmig de la serrà suposa la introducció d’elements molt nocius per a la fauna i la flora autòctones. A més a més, segons Hernández, amb la caiguda de pluja el quitrà s’escampara pels barrancs i els elements nocius del quitrà poden introduir-se als aqüífers de la zona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.