Compromís critica que Infraestructures no te cap intenció de finalizar les obres de soterrament de les vies de l’Empalme

509

Burjassot-infraestructuras-obras-metro-empalme

Després de la reunió entre l’Ajuntament i la Conselleria per tractar el tema del soterrament de les víes del metro al seu pas per l’Empalme, Emili Altur, portaveu municipal de la Coalició Compromís a Burjassot, “lamenta el menyspreu constant que la Conselleria fa al poble de Burjassot”.

El portaveu municipal de Compromís ha destacat que, “és evident que no tenen cap intenció d’escometre aquesta obra i continuen donant llargues a la ciutadania burjassotera. No és cert que per a la Conselleria aquestes obres siguen prioritàries, ja que el protocol entre ambdues administracions, local i autonòmica, està signat des de l’any 2007 i les obres estan a mitges des de fa més de 3 anys”.

Altur ha destacat que “ens agradaria creure en la paraula del secretari autonòmic i pensar que la finalització de les obres de soterrament de les vies de l’Empalme s’inclouran als pressupostos del 2015, però no podem ser gens optimistes, després de vore com han deixat les obres abandonades en els últims anys sense cap voluntat de reprèndre-les”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.