Compromís celebra que Mislata tinga jutjats nous

352

Compromís per Mislata ha celebrat hui que els antics jutjats de Mislata passaran a ser cosa del passat, ja que segons el DOCV de hui, la Conselleria de Justicia està cercant nous locals per a actualitzar les dependències del municipi. “Uns jutjats de qualitat és una de les moltes reivindicacions que hem fet a Compromís per a la nostra vila i que ara semblen més prop de fer-se realitat”, declaren.

De fet, Compromís per Mislata, any rere any, ha presentat esmenes als diferents pressupostos perquè una partida fóra destinada a millorar les instal·lacions dels jutjats de Mislata, “que no eren dignes d’una població com la nostra, ni pels usuaris ni pels mateixos treballadors”, ha comentat Javier Gil regidor-portaveu de Compromís per Mislata.

“Estes reivindicacions eren, en l’etapa de foscor del PP, descartades, però amb el Govern del Botànic on les persones estan davant dels interesaos, s’han tingut en compte i es treballa perquè siguen una realitat”, ha valorat el portaveu qui afegix que “ara queda per resoldre on s’ubicaran les noves dependències i que estes siguen accessibles i compleixen les necessitats dels veïns i veïnes de Mislata”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.